Bij Florence Domburg kunt u terecht voor behandelingen die zorgen voor uw rust. In de schoonheidssalon geniet u van ontspannende behandelingen waarbij gebruik wordt gemaakt van de beste methoden en producten.

Wie is Florence

Florence Domburg is ruim acht jaar gediplomeerd schoonheidsspecialiste en kernlid van de ANBOS. Wij werken met producten van Alcina Kosmetik. In onze salon staan huidverbetering en ontspanning centraal.

Graag hopen wij u te verwelkomen in onze salon aan de Burgemeester Bracklaan 6 in Reeuwijk.

Aandacht en persoonlijk advies staan voorop

Eerlijke producten

Florence Domburg werkt met de meest pure producten van Alcina Kosmetik om ervoor te zorgen dat u een optimale beleving van uw behandeling heeft. De huid, het grootste orgaan van ons lichaam, vraagt dagelijks aandacht. Het is een van de belangrijkste organen van ons lichaam, omdat het ons beschermt tegen invloeden van buitenaf en de temperatuur van ons lichaam regelt. Kortom: Iets om te koesteren en zuinig op te zijn! De Alcina huidverzorgingsproducten worden met de grootste zorgvuldigheid ontwikkeld in laboratoria. Samenwerking met vooraanstaande dermatologen en wetenschappers levert producten op die staan voor kwaliteit en effectiviteit. Centraal staat het thema: U en uw huid. In alle behoeftes wordt voorzien, of u nu een normale, vette, gemengde, gevoelige of droge huid heeft. Het resultaat is een mooie, stralende en bovenal gezonde huid. De producten van Alcina zijn dierproefvrij.

Tot rust komen
in een sfeervolle ambiance

De Salon

Onze schoonheidssalon is gevestigd op de begane grond en is daardoor ook rolstoelvriendelijk.